Laat slaapapneu u niet beperken: bestel hier de meest verkochte reis CPAP
 'S WERELDS EERSTE MINI CPAP: Dit is ons kleinste en lichtste miniCPAP ontwerp ooit, met alle functionaliteiten van een groter apparaat.

DE VRIJHEID OM OVERAL TE SLAPEN: Als u op reis gaat hoeft u niet langer te kiezen tussen het meeslepen van uw grote, zware CPAP of zonder CPAP slapen. Transcend miniCPAP heeft ongeveer het formaat van een blikje fris en weegt minder dan 450 gram. U kunt hem dus eenvoudig in uw koffer of tas meenemen en waar u ook heen gaat, comfortabel slapen!

VOLLEDIG AAN TE PASSEN AAN UW WENSEN: Met alle beschikbare accessoires is de Transcend miniCPAP volledig aan uw levensstijl aan te passen. Kies een batterij met batterijlader op zonne-energie voor uw outdoor avonturen, of kies de actieve bevochtiger of het docking station voor meer comfort.

GEBRUIK HEM AAN BOORD VAN EEN VLIEGTUIG: miniCPAP is door de FAA (Federal Aviation Administration) goedgekeurd om mee te nemen en te gebruiken aan boord van een vliegtuig. Dus zelfs als u vliegt kunt u comfortabel slapen.

RUIME GARANTIE: Deze kleine CPAP wordt ondersteund met een toonaangevende garantieperiode van 3 jaar.

 Voor mensen die niet stil zitten

De miniCPAP wordt geleverd met een netstroomadapter met wereldwijde stekker set, zodat u uw CPAP over de hele wereld kunt inpluggen. Voeg een optionele batterij (met het formaat van een pakje kaarten), een 12 volt adapter of een batterij oplader op zonne-energie toe voor nog meer vrijheid! miniCPAP is goedgekeurd om mee te nemen en te gebruiken aan boord van een vliegtuig.

Klein in formaat, groot in prestaties

Met het formaat van een blikje fris is de miniCPAP eenvoudig op reis mee te nemen. De prestaties zijn echter vergelijkbaar met elk groter apparaat: een druk van 4 tot 20 cmH2O, rampfunctie en optioneel drukverlichting bij uitademen en automatische druktitratie.

Veel waar voor uw geld

De miniCPAP is met zijn formaat, gewicht, prestaties, betaalbare prijs, 3 jaar garantie en alle beschikbare accessoires de CPAP met de meeste waar voor uw geld.

 wat wordt meegeleverd


Wat wordt meegeleverd:

Transcend (AUTO) CPAP 

Universele slang adapter

Standaard slang

Universele netstroom adapter met verwisselbare stekkers voor wereldwijd gebruik

Transcend reistas

Gebruiksaanwijzing


 


Vergelijk Transcend AUTO miniCPAP met Transcend miniCPAP:

Lees meer