Comfortabel slapen met RemZzzs katoenen liners

Slaap zacht...

De 100% katoenen RemZzzs liners werken als afdichting tussen uw gezichtshuid en uw CPAP masker. De liners verhelpen lekkage en voorkomen huidirritatie en het ontstaan van drukplekken. Zo kunt u uw masker elke nacht probleemloos gebruiken wat de slaaptherapie ten goede komt.

Bestel direct een proefpakket RemZzzs of neem een abonnement om elke maand automatisch uw voorraad RemZzzs te ontvangen.

 

De voordelen van RemZzzs liners:

Ze:

  • absorberen huidvocht en huidoliën
  • verhelpen en/of verminderen luidruchtige lekken
  • voorkomen huidirritatie en het ontstaan van drukplekken
  • staan het gebruik van gezichtsproducten toe
  • bevorderen de nachtrust - voor zowel de gebruiker als partner!

 

Geen vervelende drukplekken meer op uw gezicht 's ochtends!

Afdruk van CPAP masker op gezicht

 

Hoe gaat het in zijn werk?

U heeft de keuze uit een proefpakket van 6 RemZzzs liners, of een maandelijks abonnement waarbij u elke maand 30 stuks thuis krijgt gestuurd. U kunt elke liner één keer gebruiken, het is een zogenaamd 'single use' product. Met 30 stuks kunt u bij dagelijks gebruik dus een maand vooruit. Om het abonnement af te kunnen sluiten heeft u een gratis PayPal account nodig.

De liners zijn voor alle veelgebruikte maskers beschikbaar: neuskussen maskers, neusmaskers en full face maskers. Op de pagina's van het proefpakket en het abonnement heeft u de mogelijkheid om de juiste liner voor uw masker te selecteren.

 

Zo gebruikt u de RemZzzs liners:

 

Stap 1

1. Plaats de RemZzzs liner op het silliconenkussen van het masker. Vouw indien van toepassing de rechthoekige voorhoofdbekleding om en plaats dit op de voorhoofdsteun.
Stap twee

2. Buig voorover naar het masker en plaats uw neus in de onderste helft van het gat in de liner. Bij Full Face maskers kan de liner op dit moment deels de mond bedekken.
Stap drie

3. Duw uw gezicht tegen de liner terwijl u uw hoofd weer opricht. Zorg dat er rondom langs de rand van het masker tenminste 2 cm uitsteekt. De liner zal vanzelf naar het masker opkrullen.
Stap vier

4. Maak de maskersluitingen dicht en span ze aan. Trek voor het beste resultaat aan de rand van de liner tot een goede afdichting rondom neus en mond is verkregen, of alleen rond de neus voor neusmaskers.

 

Brochure

Download onze brochure voor meer informatie over de RemZzzs (PDF, 1,3 MB).

 

Video

Bekijk een (Engelstalige) video over RemZzzs:Lees meer