Verzenden & retourneren


Verzenden


Gratis verzending en gratis retourneren
Alle bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de € 50,- betaalt u € 6,95. Voldoet het bestelde product niet aan uw verwachting? Dan mag u het binnen 14 dagen retourneren. Ook dat is gratis voor bestellingen boven de € 50,-.

Levertijden
Snel
U wilt uw bestelling uiteraard zo snel mogelijk ontvangen. Daarom wordt bijna iedere bestelling die wij voor 14:00 uur ontvangen, de volgende werkdag bij u thuis afgeleverd (ook op zaterdag!). In overleg kunnen wij, zonder extra kosten, ook op een gewenste dag naar keuze leveren. Neem daarvoor contact met ons op.

Duidelijk
Met onze Predict service is het niet nodig om de hele dag thuis te blijven wachten op de bezorging van uw pakketje. Op de bezorgdag ontvangt u een e-mail of SMS met het tijdvak waarin de bezorging plaats zal vinden. Komt dit tijdstip niet uit? Dan kunt u direct een andere bezorgdag afspreken.

Gemak
Bent u overdag helemaal niet thuis, en haalt u uw bestelling liever ergens op? Kies dan bij het afrekenen voor ‘Ophalen in een DPD ParcelShop’. Uw dichtstbijzijnde DPD ParcelShop vindt u op de Nederlandse of Belgische DPD website.


Levertijd en verzendkosten
Bestel voor
14:00 op:  
Uw bestelling
wordt bezorgd op:  
Bestellingen vanaf € 50,-   Bestellingen onder de € 50,-  
Maandag Dinsdag Gratis verzending € 6,95
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Veilige verzending

Via de website van onze koerier DPD kunnen u en wij de verzending van uw bestelling precies volgen. Een handtekening voor ontvangst is verplicht. En bovendien is uw bestelling onderweg gratis verzekerd.Retourneren


Kopen op afstand bij miniCPAP.nl

Voor producten die u bij miniCPAP.nl koopt heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling van uw aankoop af te zien (dit heet herroepingsrecht). Wilt u van dat recht gebruik maken? Dan moet u dit bij ons melden. U kunt daarvoor gebruik maken van dit formulier (pdf). U mag ons echter ook bellen of e-mailen. Vermeld in ieder geval uw ordernummer en verklaar duidelijk dat u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken. Nadat wij de ontvangst van uw melding bevestigd hebben kunt u de producten terugsturen.

Ook retourneren maken we graag makkelijk voor u: als u aangeeft dat u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, krijgt u bij bestellingen vanaf € 50,- een gratis voorgeprint DPD retourlabel van ons. Dit label hoeft u alleen maar op de doos te plakken. Het pakje levert u vervolgens in bij een DPD ParcelShop bij u in de buurt.

Voor overige bestellingen draagt u zelf het risico en de kosten van de retourzending. Na ontvangst en acceptatie van de geretourneerde goederen zullen wij uw bestelling crediteren.Voorwaarden

Omdat wij medische hulpmiddelen verkopen, is het retourneren van onze producten aan voorwaarden verbonden. Een CPAP apparaat en de bijbehorende slang komen met uw huid en adem in contact. Uit hygiënisch en veiligheidsoogpunt kunnen wij deze na gebruik dus niet zomaar terugnemen. Wilt u de Transcend miniCPAP toch risicovrij uitproberen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle andere producten moeten, inclusief verpakking, nog in nieuwstaat zijn. Is dat niet het geval? Dan kunnen wij kosten in rekening brengen. U mag deze producten dus wel uitproberen, maar er mogen geen gebruikssporen op te vinden zijn.