7 redenen om voor miniCPAP te kiezen'S WERELDS EERSTE MINI CPAP: Dit is ons kleinste en lichtste miniCPAP ontwerp ooit, met alle functionaliteiten van een groter apparaat.

DE VRIJHEID OM OVERAL TE SLAPEN: Als u op reis gaat hoeft u niet langer te kiezen tussen het meeslepen van uw grote, zware CPAP of zonder CPAP slapen. Transcend miniCPAP heeft ongeveer het formaat van een blikje fris en weegt minder dan 450 gram. U kunt hem dus eenvoudig in uw koffer of tas meenemen en waar u ook heen gaat, comfortabel slapen!

VOLLEDIG AAN TE PASSEN AAN UW WENSEN: Met alle beschikbare accessoires is de Transcend miniCPAP volledig aan uw levensstijl aan te passen. Kies een batterij met batterijlader op zonne-energie voor uw outdoor avonturen, of kies de actieve bevochtiger of het docking station voor meer comfort.

GEBRUIK HEM AAN BOORD VAN EEN VLIEGTUIG: miniCPAP is door de FAA (Federal Aviation Administration) goedgekeurd om mee te nemen en te gebruiken aan boord van een vliegtuig. Dus zelfs als u vliegt kunt u comfortabel slapen.

FLUISTERSTIL: De Transcend miniCPAP is net zo stil als hij handig is.

PRIJSWINNEND ONTWERP: Trotse winnaar van de 2011 Medtrade Innovation Award, de 2011 Medtrade Provider’s Choice Award en de 2012 Best Practices Award for Product Differentiation in de categorie Slaapstoornissen.

RUIME GARANTIE: Deze kleine CPAP wordt ondersteund met een toonaangevende garantieperiode van 3 jaar.


Klantervaringen over de Transcend miniCPAP


"Ik vind alle aspecten van de miniCPAP goed"

"Ik zag een advertentie van miniCPAP waarna ik naar de website ben gegaan. Toen ik zag hoe klein hij was heb ik direct gebeld met de klantenservice die al m’n vragen beantwoord heeft. Ik gebruik de Transcend CPAP nu een maand en ik vind alle aspecten van de miniCPAP goed."


"…De besparing in gewicht en bagageruimte was erg prettig"

"Transcend miniCPAP is aanzienlijk kleiner en lichter. Geschikt om zowel thuis als onderweg te gebruiken, een welkome aanvulling op het apparaat dat ik al had. Ik heb mijn Transcend vlak voor een vakantie gekocht, waarbij ik in zeker 25 verschillende hotels heb geslapen. De besparing in gewicht en bagageruimte die de miniCPAP me opleverde was erg prettig."


"Ik hoefde alleen maar een rugzak mee te nemen. Met een andere CPAP machine was dat niet mogelijk geweest"

"Ik reis veel voor m’n werk en heb sinds een tijd de Transcend CPAP machine. De Transcend CPAP is zijn geld zeker waard. Hij is eenvoudig mee te nemen (klein en licht – het apparaat, slang, masker, adapter en batterij passen allemaal in de tas) en het geluidsniveau is vergelijkbaar met mijn andere, duurdere, CPAP. Op mijn laatste reis hoefde ik dankzij de draagbaarheid van Transcend alleen maar een rugzak mee te nemen. Met een andere CPAP machine was dat niet mogelijk geweest."